Senar Elektroterapija transdermalni elektrostimulator

Senar Elektroterapija transdermalni elektrostimulator

 Transdermalni elektrostimulator “ Senar” ( samokontrolni energetski neuro adaptivni regulator) je uredjaj razvijen na bazi radova ruskih naučnika, na temeljima Teslinih istraživanja i postavki. Vrši terapiju, neinvazivno delujući na ljudsku kožu, i ma opšti regulativni uticaj na fiziološke sisteme ljudskog tela u širokom spektru patoloških stanja.

Senar je frekvencijski uredjaj koji uz pomoću biofeedback-a, kada se prisloni na kožu sam računa i odredjuje frekvenciju koja je potrebna da bi u telu došlo do promene bioenergetsko toka organizma i do izlečenja. Frekvencije stimuliraju C vlakna koja otpuštaju velike količine neuropeptida koji deluju kao endorfini i brzo se rašire po celom telu, a poznato je da su neuropeptidi prirodni lek za sve patološke procese u telu.

Svaki signal koji ide iz uredjaja različit je od prethodnog kojeg je izbacio, što omogućuje kontinuiranu stimulaciju tela na promene, kako se telo ne bi naviklo na postojeći signal. Zapravo radi se o električnom signalu koji je neškodljiv, bipolarnim električnim impulsima različitim po obliku i dužini trajanja, a koji su fiziološki vrlo slični onima u ljudskom telu. S obzirom na njegove jedinstvene karakteristike, mogućnost za pobudjivanje nervnih C vlakana je puno veća nego bilo koje druge metode elektroterapije, što omogućava maksimalnu aktivnost nervnog sistema,a samim tim i reakciju celog organizma.

Ako se radi o hroničnoj bolesti ili povredi preporučuju se svakodnevni tretmani i po dva do tri puta dnevno. Terapija SENAR-om je kompatibilna sa klasičnom medicinom i svim oblicima komplementarne medicine, a u tom slučaju oporavak pacijenta biće više puta brži.

Primena SENAR aparata u onkologiji

Onkološka oboljenja se mogu posmatrati kao i sve druge hronične bolesti. U ovom slučaju stadijum oboljenja ne igra veliku ulogu.

Postoje dva pristupa kod tretiranja SENAR aparatom pacijenata sa onkološkim oboljenjima.

Prvi pristup je kod pacijenata koji žele da se izleče i koji su spremni da učine sve da tu želju i ostvare,i to ne samo na rečima,već i delom. Kao i kod lečenja bilo kog drugog hroničnog stanja, terapija se sprovodi u 1 do 4 ciklusa u trajanju od po 15-20 dana i uz paralelnu primenu zdravog načina života.

SENAR aparatom moguće je umanjiti bol i druge manifestacije oboljenja, i samim tim smanjiti upotrebu lekova protiv bolova, a pacijenta učiniti mirnijim i spokojnijim.

Osim u onkologiji, uredjaj se preporučuje i pokazao se efikasnim i u lečenju raznih patoloških stanja, oboljenja i bolnih manifestacija u sledećim slučajevima:

  • NERVNI SISTEM
  • KOŠTANO-MIŠIĆNI SISTEM
  • RESPIRATORNI SISTEM
  • KARDIOVASKULARNI SISTEM
  • DIGESTIVNI SISTEM
  • UROGENITALNI SISTEM
  • ZUBNA OBOLJENJA

Rešite se bola na terapiji Scenara, brzo efikaso bez nuspojava lekova.