Anticelulit cupping detoks način

Celulit predstavlja funkcionalni i estetski problem kod većine žena. Celulit je deformitet izražen zbog nagomilavanja masnoće i toksina ispod kođe. Nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Može da se javi u bilo kom životnom dobu.

Anticelult, postoji nekoliko načina kako se rešiti celulita. Najbolja je kombinacija nekoliko različitih metoda od kojih je najznačajnija Hidžama ili Cupping , zatim detoksikacija organizma (posebno limfe ikrvi) od toksina koji se talože u celulitu, kao i zdrave, posebne ishrane . Upotreba adekvatnog anticelulit gela/ulja doprinosi bržem uklanjanju celulita.

Kako deluje Anticelulit cupping

Ventuse (Hidžama/Cupping) su vakum časice koje usisavanjem dela kože izvlače dublje slojeve celulita. Pojačavaju snabdevanje tkiva kiseonikom, ubrzavaju razmenu materija, poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju izbacivanje štetnih toksičnih materija . Stimulišu limfnu drenažu , što pozitivno utiče na imunološki sistem.

Upotreba ventusa poboljšava imunitet i vitalnost, podmlađuje kožu.

Prednost ventusa je u tome što deluju na dublja tkiva povlačenjem mikrocirkulacije, stimulišući proizvodnju kolagenih vlakana a samim tim nema,, boomerang efekta”.

Tretmani su neinvazivni.

U nasoj Poliklinici možete dobiti besplatnu stručnu konsultaciju koja će Vam pomoći da odaberete najbolji anticelulit tretman , kako da se podmaldite organizam našim terapijam,  kao i preporuke za anticelulit dijetu i savete za poboljšanje životnih navika