5-dnevni paket II

5-dnevni paket II:   VELIKI DETOKS    

5-dnevni paket je ozbiljnija i temeljnija detoksikacija tela od otpadnih produkata i podrazumeva svakodnevni dolazak na terapiju u trajanju od 5 dana. Trajanje terapije je oko 1.45 h u danima bez terapije hidrokolonom, odnosno oko 3 h kada se radi i hidrokolon.

  1. Vitaminska infuzija (svaki dan)
  2. Frekventni detoks jetre i limfe (svaki dan)
  3. Oksigenacija krvi ozonom (jednom) ili hiperbarična komora (svaki dan)
  4. Hidrokolon (3 dana)
  5. Glutation (jednom)

Vitamini su ključni u regulisanju metabolizma našeg tela i uklanjanju mamurluka.

Jetra doživljava najveći udar kada pijemo jer mora da preradi otpadne materije iz metabolizma alkohola. Zato je frekventni detoks blagotvoran za jetru.

Vaš limfni sistem služi kao cevovod koji premošćuje arterijski i venski sistem, i odvod je za sve otpadne materije iz tela. Frekventni detoks limfe ubrzava izbacivanje toksina nakupljenih u organizmu nakon konzumiranja alkohola

Ozon, kao alotropska modifikacija kiseonika O3, brzim raspadom u krvi povećava koncetraciju kiseonika za 50% u roku od 1 minuta.

Hiperbarična komora je način da osvežite svoje telo kiseonikom i tako smanjite osećaj mamurluka.

Hidrokolon terapija je odličan metod za eliminaciju toksina nakupljenih u našem telu. Ona podrazumeva ispiranje debelog creva od naslaga koje se godinama talože u njegovim naborima, a rezultat je detaljna detoksikacija organizma, ali i gubitak viška kilograma.

Glutation je najvažniji antioksidant koji proizvodi naše telo i ključan za detoksikaciju svake ćelije u našem telu. On sprečava ćelijsko oštećenje izazvano slobodnim radikalima i peroksidima. Glutation je najvažniji molekul koji nam treba da bi ostali zdravi i sprečili starenje, rak, srčane bolesti, demenciju i još mnogo toga, a klučan u tretiranju zdravstvenih stanja od autizma do Alchajmerove bolesti.